Om oss


Vår Historia

Började i hjärtat av Stockholm 2015, merconsulting.se föddes ur en passion för iGaming och en vision om att kombinera denna passion med framkantsteknik och strategisk marknadsföring. Vi har vuxit från ett litet startup-team till ett ledande konsultföretag som specialiserar sig på iGaming, webbutveckling och affiliate-konsulting. Genom åren har vi samlat på oss otaliga framgångshistorier och byggt relationer med några av branschens mest framstående aktörer.

Vårt Team

Vi är stolta över att ha samlat ett dynamiskt team av experter som är dedikerade, kreativa och passionerade i sitt arbete.

Vårt Mission Statement och Värderingar

”Att driva innovation och excellence inom iGaming genom teknik och partnerskap. Vi tror på att skapa bestående relationer med våra kunder genom ärlighet, integritet och genom att konsekvent leverera resultat.”

Våra kärnvärderingar är:

  1. Innovation – Vi strävar ständigt efter att förbättra och innovera för att möta och överträffa branschstandarder.
  2. Samarbete – Vi tror att framgång bäst uppnås genom att arbeta tillsammans, både internt och med våra kunder.
  3. Integritet – Vi agerar alltid med ärlighet och uppriktighet, byggande på ett förtroende som är oerhört viktigt för oss.

Vi välkomnar dig att utforska vår webbplats, lära känna oss bättre och upptäcka hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina affärsmål.